Ingyen Online Játékok - katt ide!
lego matchbox mattel playmobil  
disney tomy bburago gombhat

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós - Playmobil: Burnham fosztogatók 70672

AKCIÓK Ajándéklista Eseményemlékeztető Játékboltok

Playmobil: Burnham fosztogatók 70672

Playmobil: Burnham fosztogatók 70672Playmobil: Burnham fosztogatók 70672 (Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós) Playmobil: Burnham fosztogatók 70672 A gyerekek megismerkedhetnek Novelmore világával, és részt vehetnek egy izgalmas középkori kalandban! Novelmore világában rengeteg a lovag, a varázsló és bizony a gazfickó is. Egy ősi jóslat beteljesülni látszik, a cél, hogy megmentsük Novelmore városát! Az ősi próféciát John király is ismeri. A jövendölés figyelmeztet az égető katasztrófára, melyet a burnhami fosztogatók hoznak el, ha a király nem cselekszik időben. A fosztogatók már felfegyverkeztek, farkasaikkal az oldalukon készen állnak a támadásra. Egy régi legenda szerint Novelmore és Crimson Caldera között tüzes romok hevernek, ezeken át vezet az út Burnham városába, ahol hemzsegnek a gazemberek. Vezetőjük, Lucifex eltökélt szándéka, hogy porig égesse egész Novelmore-t! A lovagoknak tüstént magukra kell ölteniük fényes páncéljukat, hogy kivont karddal induljanak a csatába, és megvédjék a várat és a várost! Ez a szett 3 db felfegyverkezett burnhami fosztogató figurát tartalmaz.
Kedvencek közé
Küldés e-mailben
Hasonló játékok
Raktáron *tájékoztató jellegű információ JátékNet.hu webáruház Budapest XI. Playmobil: Burnham fosztogatók 70672 Akciós ár:
3199 Ft 2975 Ft

Irány az üzlet
Érdeklődni: (06-1) 700-4230
Kérjük mondja, hogy a Játéka.hu -n
találta ezt a terméket!

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós

Vissza az előző oldalra

Playmobil: Burnham fosztogatók 70672 termékhez hasonló játékok
 

Aktuális oldal: Playmobil: Burnham fosztogatók 70672 (Édesség különlegességek Fejlesztő és oktató könyvek Lábbal hajtós)

Ezt a játékot így is ismerheted: Playmobil: Burnham fosztogatok 70672

Playmobil: Burnham fosztogatók 70672 Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign