Ingyen Online Játékok - katt ide!
lego matchbox mattel playmobil  
disney tomy bburago gombhat

Figurák, katonák - Akciófigurák - DC Batman: Tech Batman Deluxe akciófigura

AKCIÓK Ajándéklista Eseményemlékeztető Játékboltok

DC Batman: Tech Batman Deluxe akciófigura

DC Batman: Tech Batman Deluxe akciófiguraDC Batman: Tech Batman Deluxe akciófigura (Figurák, katonák - Akciófigurák) DC Batman: Tech Batman Deluxe akciófigura Készülj fel a harcra! Az új, 30 cm-es deluxe Batman figura a szórakozásnak egy teljesen új szintje! A maszk mögött rejtőző Batman most még veszélyesebb, mert harci övvel van ellátva. Ennek köszönhetően a szuperhősnek mindig a kezénél van egy egész fegyverarzenál, mely világít és különböző harci hangokat ad ki. Elég összenyomni a figura lábait és Batman rendelkezésére fog állni egy karom, fáklya vagy aknavető. A harci öv forgatható, a fegyverváltás így egy szempillantás alatt megtörténik! Egy pillanat alatt kiválaszthatod arzenálodból a helyzetnek megfelelő fegyvert. A figura nagyon valósághű, kultikus köpenyt visel és 3 különböző harci helyzetbe állítható. Váltogass fegyvereket és légy mindig akcióra kész az új Tech Batman deluxe figurával!
Kedvencek közé
Küldés e-mailben
Hasonló játékok
Raktáron *tájékoztató jellegű információ JátékNet.hu webáruház Budapest XI. DC Batman: Tech Batman Deluxe akciófigura Akciós ár:
12999 Ft 10999 Ft

Irány az üzlet
Érdeklődni: (06-1) 700-4230
Kérjük mondja, hogy a Játéka.hu -n
találta ezt a terméket!

Figurák, katonák - Akciófigurák

Vissza az előző oldalra

DC Batman: Tech Batman Deluxe akciófigura termékhez hasonló játékok
 

Aktuális oldal: DC Batman: Tech Batman Deluxe akciófigura (Figurák, katonák Akciófigurák)

Ezt a játékot így is ismerheted: DC Batman: Tech Batman Deluxe akciofigura

DC Batman: Tech Batman Deluxe akciófigura Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign