Ingyen Online Játékok - katt ide!
lego matchbox mattel playmobil  
disney tomy bburago gombhat

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós - LEGO Boost: Kreatív robotok - 17101

AKCIÓK Ajándéklista Eseményemlékeztető Játékboltok

LEGO Boost: Kreatív robotok - 17101

LEGO Boost: Kreatív robotok - 17101LEGO Boost: Kreatív robotok - 17101 (Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós) LEGO Boost: Kreatív robotok - 17101 Gazdagítsd LEGO építési élményeidet a lenyűgöző LEGO BOOST Kreatív robotok révén! Építsd meg és alakítsd kedved szerint Vernie-t, a saját, személyi beszélő robot barátodat, programozd be a viselkedését és szórakozzatok a mellékelt játszószőnyeggel együtt! Beszélj Vernie-hez, ő pedig hangulatának megfelelő arckifejezéssel válaszol. Vernie nagy talpain minden irányban tud különféle sebességgel mozogni, látja a tárgyakat és a színeket, érzékeli a távolságot, meg tud fogni és tud vinni alkatrészeket, képes gesztikulálni a karjával és dobónyilakat is ki tud lőni a vállára épített kilövőből. Vernie érzékeli az ütközéseket és reagál is rájuk, és tudja mikor kell reagálnia. Vernie átépítésével megalkothatod az M.T.R.4 (Többeszközös Rover 4), a Guitar4000, a Frankie a cica vagy az Automatikus építő eszközöket, amelyek mindegyikét irányíthatod a tabletedről az ingyenesen letölthető appal, Bluetooth 4.0 szükséges hozzá minimum, amely digitális LEGO Építési útmutatókat is tartalmaz mind az 5 modellhez, plusz még klassz tevékenységeket és ötleteket is, hogy felvillanyozza a fantáziád. Csomagolási méretek: 9 x 54 x 28 cm.Specifikációk:iOS kompatibilitás: o iOS 10.3 vagy újabb szoftver szükséges  Android kompatibilitás: o Operációs rendszer: Android 5.0 vagy újabb o Hardware: o BlueTooth 4.1 vagy újabb o Minimum 8 kijelző o 1GB RAM o 1.4GHz kétmagos processzor o Mikrofon o Hangszóró  A doboz papír alapú építési útmutatót nem tartalmaz, minden építési útmutató a programban van. Az LEGO(R) Boost terméket vezérlő applikáció magyar nyelvű. Hangszóró nincs a Boost termékben, a hangokat a tablet fogja kiadni.Tablet konfigurációt az alábbi linken lehet leellenőrizni:https://www.lego.com/service/device-guide/boostA termék az Ország játéka 2017 verseny Interaktív játék kategória győztese!"
Kedvencek közé
Küldés e-mailben
Hasonló játékok
Raktáron *tájékoztató jellegű információ JátékNet.hu webáruház Budapest XI. LEGO Boost: Kreatív robotok - 17101 Akciós ár:
55399 Ft 49859 Ft

Irány az üzlet
Érdeklődni: (06-1) 700-4230
Kérjük mondja, hogy a Játéka.hu -n
találta ezt a terméket!

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós

Vissza az előző oldalra

LEGO Boost: Kreatív robotok - 17101 termékhez hasonló játékok
 

Aktuális oldal: LEGO Boost: Kreatív robotok - 17101 (Édesség különlegességek Fejlesztő és oktató könyvek Lábbal hajtós)

Ezt a játékot így is ismerheted: LEGO Boost: Kreativ robotok - 17101

LEGO Boost: Kreatív robotok - 17101 Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign