Ingyen Online Játékok - katt ide!
lego matchbox mattel playmobil  
disney tomy bburago gombhat

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós - Playmobil: Egyszarvú ápoló tündérrel 70658

AKCIÓK Ajándéklista Eseményemlékeztető Játékboltok

Playmobil: Egyszarvú ápoló tündérrel 70658

Playmobil: Egyszarvú ápoló tündérrel 70658Playmobil: Egyszarvú ápoló tündérrel 70658 (Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós) Playmobil: Egyszarvú ápoló tündérrel 70658 Az unikornisokat és a tündéreket évszázadok óta mágikus kötelék fűzi össze. A cuki kis tündér gondoskodik az egyszarvúak napi gondozásáról. Először vizet tölt egy tálba, majd szivaccsal lecsutakolja az egyszarvúját, hogy szép tiszta legyen. Az ilyen szeretetteljes törődéstől hamar ragyogni fog az unikornis a napon. A varázslatos Playmobil készlet csodás szórakozást nyújt minden kis tündérbarátnak az egyszarvúak gondozásával, díszítésével, etetésével vagy gyógyításával. A játékkészlet egy ápoló tündért, egy egyszarvút, kancsót, tálat, szivacsot, ecsetet és sok más izgalmas kiegészítőt tartalmaz, hogy a királyságban a a tündér unikornisa legyen a legszebb!Csomagolás méretei: 7 x 14 x 14 cm.
Kedvencek közé
Küldés e-mailben
Hasonló játékok
Raktáron *tájékoztató jellegű információ JátékNet.hu webáruház Budapest XI. Playmobil: Egyszarvú ápoló tündérrel 70658 Akciós ár:
3199 Ft 2975 Ft

Irány az üzlet
Érdeklődni: (06-1) 700-4230
Kérjük mondja, hogy a Játéka.hu -n
találta ezt a terméket!

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós

Vissza az előző oldalra

Playmobil: Egyszarvú ápoló tündérrel 70658 termékhez hasonló játékok
 

Aktuális oldal: Playmobil: Egyszarvú ápoló tündérrel 70658 (Édesség különlegességek Fejlesztő és oktató könyvek Lábbal hajtós)

Ezt a játékot így is ismerheted: Playmobil: Egyszarvu apolo tunderrel 70658

Playmobil: Egyszarvú ápoló tündérrel 70658 Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign