Ingyen Online Játékok - katt ide!
lego matchbox mattel playmobil  
disney tomy bburago gombhat

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós - Minyonok 2: Bajkeverő minyon - Nunchaku-s Stuart figura

AKCIÓK Ajándéklista Eseményemlékeztető Játékboltok

Minyonok 2: Bajkeverő minyon - Nunchaku-s Stuart figura

Minyonok 2: Bajkeverő minyon - Nunchaku-s Stuart figuraMinyonok 2: Bajkeverő minyon - Nunchaku-s Stuart figura (Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós) Minyonok 2: Bajkeverő minyon - Nunchaku-s Stuart figura A Minyonok: Gru színre lép a világ legutálatosabb gonosztevőjének eredettörténete! Most pedig te is kipróbálhatod, milyen játékból az ő világába csöppenni és belevetni magadat az akcióba. A csapat minden tagja bevetésre készen áll. Itt van Kevin hegesztő szemüveggel és lángszóróval, Stuart, aki nuncsakuzik és a szemeivel követi saját mozdulatait, a kung-fus Bob, aki egy forgó gongot ütöget, bringás Ottó, aki elhajítja a zodiák követ és mozgó szemekkel bámul utána vagy Stuart, az "enyves kezével". A 10 cm magas minyonok kezébe eszközöket is adhatsz, a figurák kiegészítőit szabadon cserélgetheted, ráadásul kompatibilisek a hasonló méretű minyon figurákkal is, így a vicces kalandok még változatosabbak és viccesebbek lehetnek. Ebben a szettben a gyerekek Stuart-al élhetnek át izgalmas kalandokat.
Kedvencek közé
Küldés e-mailben
Hasonló játékok
Raktáron *tájékoztató jellegű információ JátékNet.hu webáruház Budapest XI. Minyonok 2: Bajkeverő minyon - Nunchaku-s Stuart figura Akciós ár:
4899 Ft 2999 Ft

Irány az üzlet
Érdeklődni: (06-1) 700-4230
Kérjük mondja, hogy a Játéka.hu -n
találta ezt a terméket!

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós

Vissza az előző oldalra

Minyonok 2: Bajkeverő minyon - Nunchaku-s Stuart figura termékhez hasonló játékok
 

Aktuális oldal: Minyonok 2: Bajkeverő minyon - Nunchaku-s Stuart figura (Édesség különlegességek Fejlesztő és oktató könyvek Lábbal hajtós)

Ezt a játékot így is ismerheted: Minyonok 2: Bajkevero minyon - Nunchaku-s Stuart figura

Minyonok 2: Bajkeverő minyon - Nunchaku-s Stuart figura Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign